Reperul
Eveniment Galati

(VIDEO) I-a dat mașina iubitului să o conducă, deși acesta nu avea permis

Un bărbat în vârstă de 42 ani, din Galați, a fost depistat conducând un autoturism, fără permis de conducere. Pasagera din dreapta poseda permis, dar cu toate acestea i-a încredințat bărbatului autoturismul spre a fi condus pe drumul public.

”Marți, 22 septembrie, în jurul orei 18:50, echipajul de jandarmerie aflat în patrulare în zona Tirighina a observat un autoturism care se deplasa pe str. Garofiței având portbagajul lăsat. Întrucât zona este cunoscută pentru furturile de material feros și neferos din combinatul siderurgic, echipajul de jandarmerie a interceptat autoturismul în momentul în care conducătorul auto a oprit.Întrebați fiind despre bunurile transportate, conducătorul auto și pasagerul au declarat că au gunoi dintr-o gospodărie și intenționează să-l arunce la tomberoanele din zonă. În urma verificării datelor de identificare ale conducătorului auto a rezultat că acesta nu figurează cu permis de conducere, iar în momentul în care a fost întrebat despre acest aspect, bărbatul a recunoscut că nu posedă permis. Din verificările efectuate și din declarația bărbatului a rezultat faptul că acesta se întorcea din localitatea Șendreni, iar ajuns în zona „Borcan” pasagera, concubină a bărbatului, i-a spus că datorită traficului aglomerat din zonă și a faptului că va trebui să vireze la stânga din DN25 către str. Garofiței „este timorată și simte că nu se va descurca.” În acest moment bărbatul s-a oferit să conducă autoturismul, fapt acceptat de către femeie, posesoare a unui permis de conducere și proprietară a mașinii”, a precizat Cătălin Badin, purt. de cuv. IJJ Galati. 

Jandarmii i-au condus pe cei doi la sediul poliției unde le-au întocmit actele de sesizare. Bărbatul este cercetat pentru săvârșirea infracțiunii de conducere a unui vehicul fără permis de conducere, urmând ca acestea să se extindă și asupra femeii pentru încredințarea vehiculului spre conducere pe drumurile publice unei persoane despre care știe că nu posedă permis. Cercetările sunt continuate de către poliție.

Postări asemănătoare

VIDEO Scandal în parc

Maria Vlad Romaniţă

O adolescentă din Galați a câștigat în instanță dreptul de a fi tratată acasă de COVID-19

Maria Vlad Romaniţă

La Galați, Dunărea a atins cota de inundație

Maria Vlad Romaniţă