Reperul
Braila Eveniment

(VIDEO) Imagini șocante la Spitalul din Brăila

Imaginile cu un pacient care este legat de pat în Spitalul de Urgență din Brăila au făcut turul internetului. Polițiștii s-au autosesizat și au declanșat o anchetă.

Scena s-a petrecut în Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Judeţean Brăila, unde un pacient a fost legat de pat de către un agent de pază. În tot acest timp, un cadru medical pare foarte supărat că trebuie să îi acorde îngrijiri pacientului. Deși în spațiul public imaginile au creat indignare, reprezentanții conducerii Spitalului de Urgență le găsesc scuze atât cadrului medical cât și agentului de pază.  Le-ar fi luat trei ore să liniștească pacientul de 64 de ani care suferă de ciroză hepatică în fază finală, cu afectarea encefalului din cauza toxinelor din corp și agitație psihomotorie. Reprezentanții spitalului ar mai fi adăugat că ar fi avut acordul soției pacientului și a medicului acestuia. Totuși,  se va face o anchetă și, cel puțin îngrijitoarea va intra în comisia de etică.

„La data de 28 februarie a.c., polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Brăila – Biroul de Investigații Criminale s-au sesizat din oficiu cu privire la săvârșirea infracțiunii de purtare abuzivă de către angajați ai unui spital din municipiu. Verificările sunt continuate pentru stabilirea cu exactitate a tuturor împrejurărilor în care a avut loc evenimentul și a situației de fapt”, informează I.P.J. Brăila.

 

Postări asemănătoare

Tâlhărie la Tecuci

Maria Vlad Romaniţă

Reacția Damen după rezultatul licitației de corvete

Reperul

La volan, sub influența drogurilor

Maria Vlad Romaniţă