Reperul
Eveniment Galati

(VIDEO) Încătușat după ce a amenințat un gălățean cu un cuțit

Scene șocante s-au petrecut în zona ”Piața Energiei” din Galați. Un individ a amenințat cu un cuțit un bărbat care se afla în stația de autobuz. Din fericire, un polițist local care se afla în timpul liber a intervenit și l-a imobilizat pe scandalagiu.

”Un polițist local din cadrul Serviciului Control Activități Comerciale, aflat în timpul liber, s-a sesizat despre faptul că un individ amenința cu un cuțit un cetățean, în stația de autobuz din Piața Energiei, zona magazinului „General”.

Imediat a intervenit și a imobilizat agresorul, solicitând sprijin la dispeceratul instituției. În cel mai scurt timp, la fața locului a fost direcționat cel mai apropiat echipaj, din cadrul Serviciului Siguranță Rutieră, care l-a încătușat.

După imobilizare a fost identificat ca fiind numitul P.R.G., în vârstă de 34 ani, din Galați. Cu sprijinul echipajului de intervenție rapidă, cel în cauză a fost condus la sediul Poliției Locale unde a fost sancționat contravențional cu amendă în valoare de 1.000 lei, conform prevederilor Legii 61/1990.

Tot în acest caz, au fost întocmite actele procedurale care, împreună cu persoana în cauză și obiectul corp delict, au fost predate lucrătorilor din cadrul Secției nr. 2 Poliție pentru continuarea cercetărilor”, informează reprezentanții Poliției Locale Galați.

Postări asemănătoare

Asistentă de la Boli Infecțioase batjocorită de vecini

Maria Vlad Romaniţă

Tecucean reținut după ce a dat 5 spargeri

Maria Vlad Romaniţă

Sirian, ascuns într-un tir, depistat de polițiștii de frontieră

Maria Vlad Romaniţă