Reperul
Eveniment Galati

(VIDEO) Incendiu în centrul orașului

Un apartament situat la primul etaj al unui al unui bloc din centrul Galațiului a luat foc în  această seară. 12 persoane s-au autoevacuat, iar alte opt, printre care și doi copii, au fost evacuate de pompieri. Proprietara apartamentului, o bătrână în vârstă de 87 de ani a fost salvată din casa care căzuse pradă flăcărilor. Femeia s-a intoxicat cu fum, dar a fost preluată de un echipaj SMURD și transportată la spital în stare stabilă. Pentru stingerea incendiului au acționat trei autospeciale din cadrul I.S.U., două echipaje SMURD și autoscara.

Inițial, pompierii au dat drept cauză probabilă a incendiului fumatul, dar au revenit spunând că focul a izbucnit din cauza unei probleme electrice. Mobilierul dintr-un dormitor a fost distrus și tot apartamentul este îmbâcsit de fum. Din păcate, câinele familiei a murit intoxicat cu fum, în ciuda eforturilor pompierilor care l-au resuscitat minute în șir.  

Postări asemănătoare

Polițiștii din Berești au emis un ordin de protecție într-un caz de violență în familie

Maria Vlad Romaniţă

A lovit cu mașina o femeie, pe trecere și a fugit de la locul accidentului

Maria Vlad Romaniţă

(VIDEO) Inconștientă! Sute de oameni au participat la o adunare religioasă, fără să poarte măști și fără să țină cont de distanțarea fizică

Maria Vlad Romaniţă