Reperul
Eveniment Galati

(VIDEO) Inconștiența unui individ din Galați a băgat în spital un bărbat

Un tânăr de 27 de ani care, deși nu posedă permis de conducere, a urcat la volan și a gonit pe străzile din Galați. Pentru că circula pe o stradă cu sens interzis, un echipaj de Poliție l-a avertizat pe șofer să oprească. Individul a ignorat semnalele de oprire ale oamenilor legii, așa că aceștia au plecat în urmărire.

”În cursul zilei de astăzi, un jurul orei 17 30, un echipaj al Secției 2 Poliție Galați, aflat la intersecția străzii Gh. Doja cu Bulevardul Siderurgistilor,  a observat un autoturism  care a pătruns pe sens interzis, cu direcția de deplasare spre strada Brăilei. Polițiștii au efectuat semnale de oprire acustice si luminoase, și, întrucât conducătorul auto si-a continuat deplasarea, aceștia au plecat în urmărirea sa.Înainte de a ajunge la intersecția cu strada Brăilei, bărbatul aflat la volan a pierdut controlul direcției și a intrat cu mașina într-o jardiniera din beton, aflată pe trotuar. În urmă impactului, un bărbat, de 42 de ani, aflat pe scaunul din dreapta față, a suferit leziuni și a fost transportat la spital.

Din primele verificări, a reieșit că autoturismul a fost condus de un bărbat, de 27 de ani, din municipiul Galați, despre care polițiștii au constatat că nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. În cauză, a fost întocmit dosar penal pentru comiterea infracțiunilor de conducere a unui vehicul fără permis de conducere și vătămare corporală din culpă”, a declarat cms. șef Gabriela Costin, purt. de cuv. I.P.J. Galați.

Postări asemănătoare

Suspiciune de coronavirus la o fetiță din Galați

Maria Vlad Romaniţă

Brăila se apropie de 700 de cazuri de COVID-19

Reperul

A fost semnat contractul colectiv de muncă la ArcelorMittal Galaţi. Vezi aici cu cât cresc salariile în combinat în 2018

Reperul