Reperul
Eveniment Galati

(VIDEO) Înjunghiat în parcare

UPDATE: Autorul crimei de joi seară, din fața unui bloc din zona ”Inelul de Rocadă” este Armin Balăucă, un tânăr de 28 de ani. Acesta a declarat în fața anchetorilor că victima a fost prieten cu fratele său, iar acesta din urmă s-a sinucis în Austria. Se pare că la mijloc era vorba despre un apartament pe care bărbatul ucis seara trecută îl voia neapărat. Cum bărbatul de 39 de ani făcea presiuni pe familia celui care s-a sinucis pentru a obține apartamentul, Armin Bălăucă a decis să-și răzbune fratele în cel mai dur mod. Armin Bălăucă a fost reținut de procurori și trimis în arestul I.P.J. Galați.

Atac într-o parcare din apropierea ”Inelului de Rocadă”, dn Galați, unde un bărbat în vârstă de 39 de ani a fost înjungiat de mai multe ori, la nivelul gâtului. Atacatorul a aruncat cuțitul sub o mașină și a fugit printre blocuri. Un echipaj al Ambulantei a stabilizat inițial victima, însă bărbatul a decedat după câteva ore, la spital.

”Starea pacientului era critică. Acesta a fost adus în cursul serii, în serviciul UPU pentru multiple plăgi prin înjunghiere, a prezentat stop cardio-respirator resuscitat”, a precizat dr. Violeta Șapira, purtătorul de cuvânt al Spitalului de Urgență Galați.

Din păcate, bărbatul a decedat după câteva ore. Polițiștii  sunt în alertă și îl  caută pe autorul atacului. Surse din anchetă susțin că bărbatul înjunghiat avea legături cu lumea interlopă din Galați și se ocupa de proxenetism și cămătărie. Acesta fusese condamnat în trecut și abia se eliberase din închisoare. Procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Galați au deschis dosar penal pentru comiterea infracțiunii de ”omor”.

Postări asemănătoare

Spărgător căutat în mai multe dosare penale, prins de jandarmii din Galați

Maria Vlad Romaniţă

Locatarii blocurilor cu crăpături din Mazepa ar putea fi evacuați

Maria Vlad Romaniţă

125 cazuri de COVID 19 la Brăila

Reperul