Reperul
Social

(VIDEO) Investigații medicale gratuite oferite de Crucea Roșie

Caravana de Sănătate a Crucii Roșii Române ajunge în județul Galați. Prima oprire va fi luni, 12 iunie, în comuna Costache Negri, unde va poposi până la sfârșitul săptămânii. De pe 19 iunie, Caravana va ajunge în municipiul Galați. Directorul Crucea Roșie Galați, Gheorghiță Hogea, a declarat în premieră la Reperul TV că este vorba despre 6 cabinete mobile, dotate cu aparatură de ultimă generație, în care medici, asistenți medicali și voluntari ai Crucii Roșii vor oferi consultații gratuite, pe mai multe specializări, tuturor celor care vor să-și verifice starea de sănătate.

Toate evaluările la medicii specialiști se vor face pe bază de programare telefonică pentru evitarea aglomerației și așteptării îndelungate. Fiecare se va programa la ce specializare dorește: medicină generală, cardiologie, oftalmologie, pediatrie, stomatologie, imagistică și ginecologie, dar nu în prima săptămână. Toate aceste investigații vor fi făcute în aceste cabinete mobile. Acum sunt acreditate, nu au mai fost folosite niciodată. În plus, cine mai dorește i se vor face analize la sânge – hemoleucogramă”, a declarat la Reperul TV Gheorghiță Hogea, directorul Crucea Roșie Galați.

Programările pentru investigațiile medicale se fac la nr. de telefon: 0748185713. Programul de consultații va fi de luni până vineri în intervalul orar 10.00-18.00.

Postări asemănătoare

Elev de 18 ani din Galați, dispărut de pe 12 aprilie

Maria Vlad Romaniţă

CNAIR returnează banii pe rovinieta încă valabilă, foștilor proprietari de mașini

Reperul

Câștigătorii Campionatului Național de Tenis pentru Seniori și SuperSeniori +35, Galați 2019

Reperul