Reperul
Alegeri Eveniment Politic

(VIDEO) Ionuț Pucheanu: „Am putea să bifăm 20 de europarlamentari

PSD și PNL ar putea avea 20 de europarlamentari, după alegerile din 9 iunie. Declarația îi aparține lui Ionuț Pucheanu, primarul municipiului Galați și vicepreședintele P.S.D, care a precizat la Reperul TV că partidul din care face parte ar putea scoate un scor frumos la alegerile europarlamentare și locale de anul acesta. Întrebat dacă Dan Nica, europarlamentar social-democrat, va fi pe una dintre pozițiile eligibile, Ionuț Pucheanu a spus: „nu văd ce ar putea să îl scoată din zona eligibilă”.

La istoricul în Parlamentul European pe care domnul Nica îl are, la sistemul relațional pe care și l-a format la cel mai înalt nivel, la ceea ce înseamnă politică, atât locală cât și națională, nu văd ce ar putea să îl scoată din zona eligibilă. Noi înțelegem, în momentul de față, cel mai probabil, dacă nu mai mult, primele 17 poziții sunt aproape sigur că vor fi în zona eligibilă, urmând să vedem dacă scoatem un scor și mai bun și luăm 18, 19. Poate la o împărțire pe voturile care s-au dus către partidele sau candidații care nu au atins pragul electoral, la o redistribuire, să bifăm 20”, a declarat la Reperul TV Ionuț Pucheanu, primarul municipiului Galați.

În cadrul aceleiași emisiuni, edilul a mai adăugat că luna aceasta va avea loc lansarea candidaților atât pentru alegerile europarlamentare, cât și pentru cele locale.

 

Postări asemănătoare

Antoneta Ioniță (PNL): ”Persoanele cu handicap vor beneficia de noi facilități, care să le ușureze viața socială”

Reperul

PNL: Modul de cheltuire a banilor publici în Brăila este lipsit de viziune și nu aduce dezvoltare

Reperul

Rezultatele FINALE ale alegerilor europarlamentare în județele Galați și Brăila

Reperul