Reperul
Braila Eveniment

(VIDEO) Jandarmi atacați la Brăila

Un bărbat a lovit un jandarm și a vrut să atace cu o lopată și cărămizi alți oameni ai legii care veniseră pentru a-l ruga pe individ să dea muzica mai încet.  Bărbatul a fost încătușat, iar rudele acestuia au făcut scandal.

„Echipajul de jandarmerie a fost direcționat, sâmbătă, 10 martie, de către dispeceratul Inspectoratului de Jandarmi Județean Brăila, în urma unui apel, la un imobil din cartierul Chercea, unde se asculta muzică la intensitate mare, deranjând ordinea și liniștea publică. Ajunși la locul indicat, jandarmii au vrut să ia legătura cu cineva din interiorul casei, pentru a reduce volumul muzicii. Din curte a ieșit un bărbat, aflat în stare vădită de ebrietate, a început să adreseze injurii echipajului, a lovit cu poarta un jandarm, apoi a aruncat cu o lopată și cărămizi spre membrii echipajului, amenințându-i totodată cu moartea.

Din fericire, niciun jandarm nu a fost rănit. Bărbatul violent, în vârstă de 33 de ani, a fost imobilizat prin încătușare și condus către autospecială. Persoanele aflate în curtea imobilului au sărit în ajutorul bărbatului, încercând să împiedice acțiunea jandarmilor. La fața locului a fost solicitat și un echipaj medical, deoarece brăileanul a simulat o stare de leșin. Nu a necesitat îngrijiri medicale. Individul a fost condus la sediul Poliției Municipiului Brăila, pentru întocmirea actului de sesizare sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ultraj”, informează jandarmii brăileni.

Postări asemănătoare

Cum va fi vremea de Florii

Reperul

ReturRO. Pe 30 noiembrie Sistemul de Garanţie-Returnare porneşte

Reperul

RoALERT- copil dispărut, lansat de Guvern

Reperul