Reperul
Social

(VIDEO) Jandarmii brăileni, surpriză pentru un copil de 7 ani

Un copil, care a împlinit 7 ani, s-a trezit la petrecerea aniversară cu jandarmii brăileni. Băiatul își dorea de multă vreme să vadă în realitate un echipaj de jandarmerie. Mama lui Răzvan, băiețelul de 7 ani, fascinat de jandarmi, a fost cea care și-a făcut curaj, în urmă cu câteva zile, și a sunat la Jandarmeria Brăila:

„- Alo? Mă scuzați că îndrăznesc…Am emoții…Nu știu cum să încep…Pe 13 ianuarie, fiul meu va împlini 7 ani și își dorește tare mult să vadă în realitate un echipaj de jandarmerie! Ar fi posibil să-i faceți o surpriză de ziua lui?

– Bună ziua! E suficient că ne-ați spus. Ne va vedea în realitate, așa cum își dorește. Vă promitem!

– Chiar e posibil??? a reluat femeia întrebarea, pentru a se asigura că a înțeles bine.

– Vom face tot ce putem. Și noi avem emoții, nu am mai fost invitați niciodată la ziua unui copil…în calitate de jandarmi”, aceasta a fost conversația dintre mama lui Răzvan și jandarmi.

Sâmbătă, jandarmii brăileni au pornit spre destinație. Cadourile erau pregătite, părinții băiețelului erau nerăbdători să se întâmple surpriza, numai Răzvan nu bănuia nimic…Răzvan era în centrul atenției, așa cum se cuvine unui sărbătorit, dar tot nu-și găsea cuvintele. I se îndeplinise dorința pe care o avea de foarte mult timp: să vadă un echipaj de jandarmerie în realitate, nu doar pe un ecran. A admirat autospeciala, a studiat cu atenție cum arată uniforma oamenilor legii și s-a bucurat enorm să fie „Jandarm pentru o zi”.

„Vă doresc misiune ușoară, dragi colegi”, acestea au fost cuvintele pe care Răzvan le-a adresat jandarmilor la plecare.

Postări asemănătoare

Alte trei cazuri de gripă la Galaţi. Numărul îmbolnăvirilor ajunge la 12

Maria Vlad Romaniţă

Acte de stare civilă 2024: cereri și documente înregistrate online, din septembrie

Reperul

VIDEO Surpriză din partea jandarmilor pentru o fetiță din Galați

Maria Vlad Romaniţă