Reperul
Alegeri Eveniment Interviu Politic

(Video) LUCIAN COSTIN (Primar Tecuci): „NU POT VOTA LISTA COMUNĂ DE EUROPARLAMENTARI”

Pe măsură ce ne apropiem de campania electorală, mesajele oamenilor politici devin din ce în ce mai „contondente”. Prezent în platoul de filmare Reperul TV, primarul municipiului Tecuci, Lucian Costin, a declarat că, în acest moment, se discută în birourile centrale de la București despre o eventuală candidatură comună PNL-PSD, la Galați. Conform declarațiilor primarului tecucean, pentru Președinția CJ Galați ar putea să candideze liberalul George Stângă, iar pentru Primăria Galați să candideze actualul primar, Ionuț Pucheanu. „Interesant e că a fost în discuție inclusiv Județul Galați, unde PNL trebuia să preia candidatura CJ. Nu s-a ajuns în acest moment la o înțelegere finală, probabil că în birourile centrale se mai discută acest lucru (…). Dacă se va lua o decizie, e un lucru bun. Dacă nu se va lua o decizie, vom merge separat (…). Un element de noutate ar fi dacă s-ar ajunge la o înțelegere pentru ca această candidatură (la CJ Galați n.r.) să fie a PNL-ului, iar la municipiul reședință de județ să rămână a PSD-ului”, a declarat Lucian Costin.

L-am întrebat pe Președintele CJ Galați, Costel Fotea, dacă informația furnizată de primarul Tecuciului este corectă. „În disperare de cauză, liberalii gălățeni aruncă pe piață tot felul de minciuni. Așa înțeleg ei campania electorală. Eu am primit validarea de la Consiliul Politic Național al PSD pentru a candida pentru președinția CJ Galați. De asemenea, am primit confirmarea de la Organizația Județeană a PSD Galați. Ceea  ce a declarat primarul din Tecuci este o mare minciună”, a declarat Costel Fotea.

Lucian Costin s-a arătat nemulțumit și de ideea ca PSD și PNL să meargă în alegerile europarlamentare având listă comună de candidați. „Iau foarte în serios dacă voi vota această listă de europarlamentari. Eu, personal, nu pot vota stânga. Analizez foarte serios dacă pot să votez această listă (…). Astăzi, eu n-o pot vota! Nu m-au convins oamenii de pe această listă comună”, a concluzionat Lucian Costin, primarul Municipiului Tecuci.

Alegerile locale și europarlamentare vor avea loc pe data de 9 iunie.

Postări asemănătoare

SONDAJ TECUCI: L. COSTIN AR OBȚINE UN NOU MANDAT DE PRIMAR

Reperul

Liberalii brăileni nu au fost invitați la întâlnirea cu Petre Daea

Reperul

Antoneta Ioniță: Sistemul cardurilor de sănătate, un eșec total

Reperul