Reperul
Alegeri Eveniment Interviu Politic

(VIDEO) LUCIAN COSTIN (Primarul Municipiului Tecuci): „Să nu spui niciodată NICIODATĂ”

Mai e un an până la alegerile locale, iar partidele au intrat în linie dreaptă pentru desemnarea reprezentanților care ar putea să obțină cele mai multe voturi în competițiile electorale din 2024. Primăria Municipiului Tecuci reprezintă unul dintre obiectivele politice râvnite atât de liberali, cât și de social-democrații gălățeni. Lucian Costin a declarat la Reperul TV că va candida din partea PNL pentru obținerea unui nou mandat de primar al Tecuciului, recunoscând, însă, că a fost ofertat și de alte partide, pentru un eventual “transfer politic”, la alegerile de anul viitor.

Sondajele nu sunt favorabile adversarilor politici și atunci când un primar în funcție își face treaba și o face bine, stă bine în sondaje, e normal că este ofertat. Și, într-adevăr, am avut discuții cu mai multe formațiuni politice, dar momentan rămân loial partidului cu care am candidat, Partidului Național Liberal. În schimb, în politică, de regulă e bine să nu spui niciodată NICIODATĂ. E bine să lași loc la discuții pentru că astăzi ești adversar politic, mâine vezi un nou USL, sau mai știu eu ce alianță”, a declarat la Reperul TV Lucian Costin, primarul Municipiului Tecuci, care a subliniat că rămâne un “om politic de dreapta”.

Postări asemănătoare

PSD-iștii văd venind cea mai mare înfrângere de după Revoluție. Iohannis: PSD bagă în disperare pensionarii cu o minciună gogonată

Reperul

Banii suplimentari dați de Guvern, topiți în salarii și subvenții

Reperul

Un gălățean la Guvern

Reperul