Reperul
Economic Interviu

(VIDEO) M. Humelnicu (senator PSD Galați): Prin digitalizare vom câștiga mai mult timp

Digitalizarea instituțiilor principale, precum ANAF și Casa Națională de Asigurări de Sănătate este un proces pe cât de greoi, pe atât de necesar. Deja, primii pași spre această transformare s-au făcut, însă mai sunt etape importante de parcurs. Prezent în studioul Reperul TV, Marius Humelnicu, senator PSD, președintele Comisiei pentru comunicații și tehnologia informației din Senatul României a declarat că prin digitalizare vom câștiga mai mult timp.

”Dacă nu digitalizăm ANAF-ul și Casa Națională de Asigurări de Sănătate și REVISAL, atunci nu putem să spunem că ne-am digitalizat. Ar trebui să avem orice tranzacție la un click distanță. Dacă vorbim despre sănătate, trebuie să vedem ce probleme am avut înainte, ce ne-a zis doctorul. În ceea ce privește REVISAL-ul, trebuie să ne aflăm vechimea. Vedeți cum cei dinaintea noastră au probleme că nu-și găsesc vechimea, unele firme s-au desființat. Din punctul acesta de vedere ar trebui să digitalizăm. Chiar dacă unii sunt puțin sceptici și spun că ne controlează viața, dacă vrea cineva să te găsească, cu siguranță te va găsi. (…) Partea pozitivă e că vom câștiga mai mult timp. Pe lângă faptul că nu vom mai sta la cozi interminabile, atât la ANAF pentru orice cerere, ne programăm online la medicul de familie, am vechimea și îmi calculez cât voi avea pensia”, a precizat la Reperul TV Marius Humelnicu, senator PSD Galați.

Postări asemănătoare

APIA: Cererile de înscriere în programul pentru susţinerea producţiei de legume în spaţii protejate vor fi depuse până pe 20 iulie

Reperul

Legea privind cumpărarea vechimii în muncă a fost promulgată

Reperul

Proiect: „Revizuirea Planului de management integrat pentru ariile naturale protejate Parcul Natural Balta Mică a Brăilei și siturile Natura2000 ROSCI0006 Balta Mică a Brăilei și ROSPA0005 Balta Mică a Brăilei – SMIS 137515”

Reperul