Reperul
Eveniment Galati

(VIDEO) Minor accidentat după ce, alaturi de alți copii, hărțuiau un bătrân

Un incident revoltător s-a petrecut la începutul săptămânii la Tg Bujor.  Imaginile postate pe un site de socializare de primarul din Tg.Bujor,Viorel Gâdei, surprind momentele când un grup de copii hărțuiesc și lovesc cu pietre un bătrân. În fuga lor după victima ce încerca să scape, unul dintre copii traversează neregulamentar si e lovit de o mașină. 

”Luni,  polțțiștii din cadrul Poliției Orașului Târgu Bujor au fost sesizați cu privire la producerea unui accident rutier, pe strada Grigore Hagiu, din localitate, soldat cu rănirea unui pieton. La fața locului, polițiștii au constatat că victima, un minor de 11 ani, ar fi fost acroșată de un autoturism condus de o femeie de 23 de ani, în timp ce traversa strada în fugă, prin loc nepermis și fără să se fi asigurat, în prealabil”, se arată în comunicatul IPJ Galați.

Minorul a fost transportat la spital, unde a rămas internat pentru investigații medicale, iar polițiștii au întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de vătămare corporală din culpă. Atat edilul din Tg. Bujor cât și cei care au văzut imaginile surprinse de camerele de supraveghere sunt revoltați de  felul în care s-au comportat copiii.


”E greu de înțeles, e dureros să privești. Încotro ne îndreptăm? Un comportament antisocial din ce în ce mai prezent în societate de la vârste foarte fragede. A fost un accident, priviți cum s-a ajuns la acest accident rutier ușor, dar putea fi o tragedie”, atrage atenția pe pagina sa de socializare edilul din Tg. Bujor.

Din fericire, starea de sănătate a copilului rănit este stabilă. 

Sursa video: Facebook/ Laurențiu Viorel Gâdei 

Postări asemănătoare

Și-a terorizat bunica și vecinii căutând droguri cu maceta – VIDEO

Maria Vlad Romaniţă

El este milionarul de la 6/49

Accident cu două victime în localitatea brăileană Romanu

Reperul