Reperul
Economic Eveniment Investitii

(VIDEO) Modernizarea a două hoteluri a repus Galațiul pe harta turistică a Europei

Se schimbă fața Galațiului și, în curând, despre orașul port la Dunăre se va auzi în toată Europa. Binecunoscutul om de afaceri, Traian Sandu este cel care a pus umărul pentru a contribui la această îmbunătățire care va avea efecte pozitive atât în plan turistic, cât și economic. În plină pandemie, când toate domeniile au fost aproape blocate, Traian Sandu a avut curajul să investească în domeniul ospitalității. Astfel, fostele hoteluri ”Dunărea” și ”Galați” au fost modernizate la cel mai înalt nivel și au devenit branduri celebre: ”Ibis Styles” și ”Mercure”. Aspectul nou al camerelor și al restaurantelor sau teraselor, atitudinea angajaților care știu să-și întâmpine oaspeții cu zâmbete, politica de marketing au făcut ca cele două hoteluri gălățene să facă parte din rețeaua hotelieră mondială Accor.

”Despre turism se vorbește destul de mult, iar acest discurs este susținut atât de oameni care se pricep, cât și de oameni care nu se pricep. Dacă am reuși să vorbim mai puțin și să facem mai mult, cu certitudine ar exista un mare potențial și o mare perspectivă. Chestiunea e cum înțelegem această strategie, pentru că aici se vorbește pe foarte multe voci (…). Noi am făcut un pas și am arătat că se poate pentru că toată lumea ignora acest oraș din punct de vedere turistic. Ne-am asumat acest risc pentru că în spate este o investiție importantă, dar am vrut să demonstrăm că putem să stăm la masă cu cel mai mare operator de turism din Europa și al cincilea din lume și că am găsit o soluție”, a declarat la Reperul TV, omul de afaceri, Traian Sandu.

Călin Ile, președintele Federației Industriei Hoteliere din România, prezent la Galați pentru a da o mână de ajutor la dezvoltarea celor două proiecte ”Ibis Styles” și ”Mercure” a dezvăluit la Reperul TV că orașul nostru are un potențial fantastic în domeniul turismului, iar prin apariția celor două hoteluri, Galațiul va câștiga imaginea pe care o merită.

”Galațiul are un potențial turistic pe care, din păcate, până în acest moment nu l-am exploatat. Apariția unor astfel de hoteluri aduce un mesaj extrem de important pentru potențialii turiști: încredere se numește. Dacă un grup internațional de talia asta a avut încredere să vină într-un oraș precum Galațiul, existența unor astfel de hoteluri într-o destinație aduce încredere. Turiști din toată lumea când vin într-un hotel de lanț spun: domnule găsesc aceleași condiții pe care le găsesc în Berlin, Praga, Roma sau oriunde, pentru că standardele sunt aceleași. faptul că găsești în Galați același gen de hotel, înseamnă pentru foarte mulți clienți acel sentiment de încredere care-i face să vină”, a precizat la Reperul TV, Călin Ile, președintele Federației Industriei Hoteliere din România.  

Postări asemănătoare

ArcelorMittal Galați angajează 100 de muncitori prin Școala de Ucenici

Reperul

Primire triumfală la Galați a echipei care a cucerit aurul la Paris cu o înghețată bio

Maria Vlad Romaniţă

ArcelorMittal primește undă verde de la Comisia Europeană să cumpere Ilva din Italia și să vândă combinatul de la Galați

Reperul