Reperul
Eveniment

(VIDEO) Nota 5 pentru precampania PNL în municipiul Galați

Fostul președinte al Organizației de Tineret PNL Galați, Sorin Adrian Pîrvu, a fost prezent în emisiunea „Interviurile Reperul TV”. Referindu-se la apropiatele alegeri locale și europarlamentare, liberalul gălățean a fost invitat să evalueze, pe o scară de la 1 la 10, activitatea de precampanie a partidului său, în municipiul Galați. „Activitatea de precampanie a PNL, în municipiul Galați, aș evalua-o cu nota 5. Există o perspectivă mare de creștere și ne putem duce spre 7 sau 8, cu mai multă dăruință”, a declarat Pîrvu.

Sorin Adrian Pîrvu, care este și directorul ANIF Galați, este convins că, deși nu au fost făcute anunțurile oficiale, George Stângă va candida pentru președinția CJ Galați și Onut Atanasiu va intra în competiția pentru Primăria Galați.

„În 2020, candidatul nostru la CJ Galați a fost Stângă George Cătălin, cu rezultate foarte bune, cel mai bun rezultat pe care l-a avut PNL în județul Galați, după 30 de ani: 27%. Consider că în acest an, domnul Stângă George Cătălin va candida, din nou, pentru funcția de președinte. Mi se pare firesc să fie acest lucru (…). În acest moment, Onut Atanasiu este colegul nostru cu cea mai bună notorietate în municipiul Galați. Este unul dintre colegii cei mai activi”, a declarat Sorin Adrian Pîrvu.

Liberalul gălățean a menționat că nu există un prag minim referitor la scorul politic impus organizațiilor județene PNL. Totuși, conform unor decizii centrale, ultimele 10 filiale județene, ca scor, vor fi dizolvate, urmând să fie aleși alți președinți locali PNL.

Postări asemănătoare

Un cioban a dispărut fără urmă de două luni

Maria Vlad Romaniţă

Când vor începe instituţiile publice să emită cardurile de vacanţă pentru angajaţi

Reperul

Un urmărit internațional a fost prins de polițiști la Serviciul de Evidența Populației

Maria Vlad Romaniţă