Reperul
Braila Eveniment

(VIDEO) Operațiune de salvare la Jirlău

Misiune dificilă pentru polițiștii din Brăila. Un bărbat de 74 de ani a fost salvat din apa rece ca gheața a bălții Jirlău.

„Totul a început la ora 00:40, atunci când polițiștii din cadrul Secției 3 Poliție Rurală Brăila au fost anunțați, printr-un apel 112, cu privire la faptul că din zona bălții din localitatea Jirlău se aud strigăte de ajutor.  La fața locului au fost mobilizați polițiști, pompieri din cadrul I.S.U. Dunărea Brăila, jandarmi, un echipaj al ambulanței, care, ajutați de voluntari din localitate, au început căutările pe malurile bălții Jirlău, în zona Drogu-Pântecani-Vișani.

În jurul orei 03:30, cu ajutorul aparatului de termoviziune din dotarea Inspectoratului de Poliție Județean Brăila, în mijlocul bălții, într-o zonă acoperită cu stuf, a fost văzută o persoană stând în picioare în apă. Salvatorii au intervenit cu ajutorul unei bărci pneumatice aparținând voluntarilor, reușind să identifice, în viață, bărbatul de 74 de ani, din localitatea Jirlău. Bărbatul a fost preluat de îndată de ambulanță și transportat la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale”, informează I.P.J. Brăila.

 

Postări asemănătoare

Prefectul Județului Galați, Gabriel Avrămescu, a fost schimbat din funcție

Maria Vlad Romaniţă

Cuca în carantină din cauza noului coronavirus

Maria Vlad Romaniţă

Acoperiș de bloc, luat de furtună

Maria Vlad Romaniţă