Reperul
Eveniment Galati

(VIDEO) PESTE 110 JUCĂTORI ÎNSCRIȘI LA CAMPIONATUL NAȚIONAL DE TENIS PENTRU SENIORI ȘI SUPER SENIORI+35

Peste 110 jucători din toată țara se află în aceste zile la Galați pentru a participa la Campionatele Naționale de Tenis pentru Seniori și Super Seniori+35 ani. Competiția, aflată în calendarul Federației Române de Tenis, este certificată internațional având gradul 3 ITF.    

În ciuda pandemiei, jucători din toată țara s-au înscris la acest turneu ce se desfășoară cu respectarea tuturor măsurilor de prevenire a răspândirii Covid-19. Meciurile se desfășoară în trei baze sportive: Atlas, ICMRS și Arcada. După ce miercuri și joi au avut loc partide de simplu, astăzi (vineri n.r.) au început și partidele de dublu femei, dublu bărbați și dublu mixt.

Și la ediția din acest an, superseniorii s-au remarcat prin participare: 5 jucători la categoria +70 de ani, 4 jucători la categoria +75 de ani și 3 jucători la categoria +80 de ani.

Finalele Campionatului Național de Tenis pentru Seniori și Super Seniori +35, o acțiune cofinanțată de Primăria Muncipiului Galați,  urmează a se desfășura duminică, 13 septembrie.

Sponsori: Martens, Arcada Company, Grupul de firme Galtour Dunărea, Termaexim, Fight Club și Adquest.

Producătorul local de bere, Martens, a invitat participanții de la această ediție să descopere noul brand de bere: “ Martens SA este unicul producător de bere belgian din România. Este alături de consumatorii săi cu un portofoliu bogat de produse care păstrează tradiția prin transformarea unor ingrediente simple și natural în bere gustoasă. Berea de la Galați, produsă de Martens SA adduce oamenilor bucuria momentelor petrecute împreună. În acest an, Martens SA a lansat : Berea LUP – Spirit Liber! Berea LUP provoacă consumatorii săi la acțiune, la libertate, la descătușarea energiilor și la exprimarea liberă a sentimentelor,de aceea berea LUP susține sportul. Pentru oricine cu Spirit Liber, după o partidă de tenis, merge o bere bună, consumată responsabil!”.

Competiția de tenis rezervată jucătorilor ce au împlinit vârsta de 35 de ani se desfășoară în perioada 9-13 septembrie 2020.

Postări asemănătoare

Scandal în carantină

Maria Vlad Romaniţă

Aplicație ce poate salva vieți, o invenție a studenților din Galați

Cu toporul la terasă pentru că nu a fost lăsat să cerșească

Maria Vlad Romaniţă