Reperul
Alegeri Eveniment Politic

(VIDEO) Petrișor Potec (Președinte Forța Dreptei Galați): „Nu a venit nimeni să se înscrie în partid, că vrea un loc de muncă”

Forța Dreptei, unul dintre cele mai noi partide pe scena politică, vrea o altă abordare în ceea ce privește mediul din instituțiile publice. Prezent în cadrul emisiunii „Interviurile Reperul TV”, Petrișor Potec, Președintele Forța Dreptei Galați și candidat al Alianței Dreapta Unită pentru funcția de președinte al Consiliului Județean Galați a declarat că echipa pe care o coordonează are o viziune diferită și transparentă în ceea ce privește politica azi.

„În interiorul Alianței Dreapta Unită și în interiorul Forța Dreptei, cel puțin la Galați, sunt oameni care au serviciu, nu vor să meargă să lucreze la stat. Nu a venit nimeni să se înscrie în partid că vrea job. Știu, sunt alte partide care sunt agenții de recrutare a forței de muncă. Au fost și în trecut și sunt și acum. Noi suntem niște oameni care muncim, ne plătim taxele, impozitele, vrem să fim cât mai buni la locul de muncă. Nu pentru asta candidez la Consiliul Județean ca să-i schimb pe ai lor cu ai mei. Sunt oameni care câștigă mult mai mult în privat și nu ar accepta niciodată să vină pe o funcție într-o instituție publică. Sunt și în instituțiile publice oameni foarte bine pregătiți care nu au noroc deocamdată. Trebuie să facem în așa fel să le aducem norocul, să poată participa la un concurs corect și cine e mai bun să câștige o funcție de conducere și cu experiența pe care o are din interior, să facă lucrurile mai bine”, a subliniat la Reperul TV Petrișor Potec, Președintele Forța Dreptei Galați, candidatul Alianței Dreapta Unită pentru funcția de președinte al Consiliului Județean Galați.

 

 

Postări asemănătoare

Deputatul liberal Alexandru Popa – Moș Nicolae pentru copiii defavorizați din localitățile brăilene Mircea Vodă, Ulmu și Viziru

Reperul

Secţii modernizate la Spitalul din Târgu Bujor

Reperul

C. Cristache (PMP Galați): ”Imaginea Galațiului este schimbată”

Reperul