Reperul
Social

VIDEO Pietonii implicați în accidente rutiere pot primi despăgubiri de la firmele de asigurare

Pietonii accidentați pe ”zebră” sau pe trotuar sunt despăgubiți de firmele de asigurare * Rudele victimelor din accidente rutiere pot beneficia de despăgubiri materiale  * Și pietonii care traversează neregulamentar și sunt victimele unui accident rutier pot fi despăgubiți, numai dacă expertiza tehnică auto indică faptul că mașina implicată, rula cu o viteză mai mare decât cea maximă admisă sau încalcă alte norme rutiere.

Statisticile Poliției Rutiere arată la capitolul accidente, că pietonii sunt principalii vinovați de producerea lor. În mai bine de jumătate din evenimentele rutiere sunt implicați pietonii care traversează strada prin loc nepermis și fără să se asigure. Cu toate acestea, nu mulți știu că persoanele care traversează strada prin loc nepermis și care au fost victimele unui accident rutier pot obține despăgubiri de la societățile de asigurare.

Avocatul Bogdan Silitră, expert în litigiile cu asiguratorii a vorbit în cadrul emisiunii Reperul TV despre drepturile pe care le pot obține persoanele implicate în accidente rutiere.

Postări asemănătoare

A început pelerinajul de Sf. Andrei. Credincioșii se închină la moaștele Apostolului și ale Sf. Iosif cel Milostiv

Maria Vlad Romaniţă

Spitalul de Copii din Galați va avea un ambulatoriu nou

Reperul

Cursuri de vară gratuite la română și matematică pentru elevii din Galați

Reperul