Reperul
Politic

VIDEO – Primarul din Tg. Bujor, întrebat cine ar putea prelua conducerea PSD de la Liviu Dragnea: Gîdei Laurențiu Viorel!

* Edilul de la Tg. Bujor a făcut această declarație în cadrul emisiunii „Deschide Lumea” de la Realitatea TV Galați-Brăila *

Primarul orașului Tg. Bujor, social-democratul Laurențiu Gîdei, suprinde din nou prin curajul declarațiilor sale politice. Invitat în platoul emisiunii „Deschide Lumea” de la Realitatea TV Galați-Brăila, Laurențiu Gîdei a vorbit despre plusurile și minusurile președintelui PSD, Liviu Dragnea, și a spus chiar că el însuși ar fi o persoană potrivită să preia conducerea partidului.

„N-aș putea spune că-i cel mai potrivit lider (Liviu Dragnea – n.r.). Nu există un om providențial pentru un partid politic. Un conducător de partid politic este suma celor care sunt sub domnia sa. E un lider bun, e un lider care are niște probleme, e un lider care, probabil, ne și aduce satisfacții prin măsurile economice pe care coordonează la nivel de Guvern, dar care ne aduce și imagine negativă prin prisma atacurilor la persoană de către adversarii politici”, a spus în primă fază primarul de la Tg. Bujor.

Întrebat dacă poate nominaliza o persoană din PSD care ar putea prelua funcția lui Liviu Dragnea în cazul în care acesta ar fi debarcat de la conducerea partidului, edilul a răspuns simplu: „Bună întrebare! Gîdei Laurențiu Viorel!”.

Declarația video poate fi urmărită mai jos.

Postări asemănătoare

N. Marin (Pro România): Pesediștii vor vota cu Mircea Diaconu

Reperul

Deputatul liberal Vasile Varga susține deschis familia tradițională

Reperul

Cătălin Canciu (PNL) a fost demis de la șefia ISJ Brăila

Reperul