Reperul
Eveniment Galati

(VIDEO) Prins a doua oară de jandarmi conducând fără permis

Un bărbat în vârstă de 42 ani, din Galați, a fost depistat de jandarmi în timp ce conducea un autoturism pe drumurile publice fără a poseda permis de conducere. Bărbatul a mai fost surprins de jandarmi conducând fără permis, în urmă cu șase luni. Potrivit informațiilor furnizate de IJJ Galati, duminică, 21 februarie, în jurul orei 11:30, echipajul de jandarmerie aflat în patrulare pe raza Secției 3 Poliție a observat un autoturism care a ieșit de pe un drum lăturalnic și a intrat pe DN2B.

Întrucât zona este cunoscută pentru desele furturi de materiale feroas și neferoas de pe platforma siderurgică, jandarmii au interceptat și oprit autovehicolul. În urma legitimării, oamenii legii au observat că pe numele conducătorului auto nu figurează ca fiind emis un permis de conducere, iar din verificările efectuate a rezultat că acesta figurează ca fiind depistat tot de către jandarmi, în urmă cu șase luni, în timp ce conducea un autoturism fără a poseda permis de conducere.

Bărbatul le-a spus jandarmilor că a luat mașina soției pentru a se deplasa la un magazin aflat în municipiul Galați, iar când a observat mașina Jandarmeriei s-a pierdut cu firea și a accelerat. Jandarmii l-au condus la sediul poliției unde au solicitat prezența unui echipaj de poliție rutieră pentru a fi testat cu aparatul etilotest, rezultatul indicat fiind zero.

 În cauză au fost întocmite actele de sesizare pentru săvârșirea infracțiunii de „conducerea unui vehicul fără permis de conducere.” Cercetările sunt continuate de către poliție. 

Postări asemănătoare

Secţii modernizate la Spitalul din Târgu Bujor

Reperul

Misiune de căutare a unor copii dispăruți în Siret

Maria Vlad Romaniţă

A vrut să se împuşte în cap cu o armă cu alice

Maria Vlad Romaniţă