Reperul
Economic Eveniment

(VIDEO) Proiecte cu fonduri europene marca Tehnopol Galați

Asociația Tehnopol Galați își continuă și anul acesta misiunea de a atrage fonduri europene în domenii diverse, cu scopul de a dezvolta comunitatea. Prezent în studioul Reperul TV, Ionuț Mocanu, directorul executiv al Asociației Tehnopol, a declarat că în primele trei luni ale acestui an a reușit elaborarea a trei proiecte cu fonduri europene.

„Aceste trei proiecte fac parte dintr-un număr de șase depuse pe această axă de finanțare. Noi aveam un target de două proiecte în interiorul Asociației Tehnopol, dar am obținut trei și cred că este un rezultat foarte bun pentru noi. Pe prima axă de finanțare am avut patru proiecte, acum am reușit trei. Acest al doilea call pe Bazinul Mării Negre a fost îndreptat spre un domeniu pe care îl considerăm foarte important – mediul. Aceste trei proiecte sunt îndreptate spre o combinație de educație și mediu. Unul va fi în mediul rural și va fi o conștientizare a nevoii de a recicla, iar două vor fi în mediul urban, tot pe parte de reciclare unde vom avea câteva parteneriate cu școlile din municipiul Galați și vom avea seminarii, vom achiziționa recipiente de reciclat”, a declarat la Reperul TV Ionuț Mocanu, directorul executive al Asociației Tehnopol Galați.

Pe agenda viitoarelor proiecte ale Asociației Tehnopol se mai află în curs de implementare două proiecte pe Programul Operațional România- Republica Moldova. Primul dintre ele este în colaborare cu Primăria Galați și Primăria Comrat, pe teme de dezvoltare a turismului cultural,  iar al doilea, în colaborare cu Direcția de Învățământ Cahul și Școala nr. 29 din Galați, are în vedere dezvoltarea serviciilor educaționale complementare de psihoterapie, consiliere emoțională și vocațională a elevilor.

Postări asemănătoare

BNR anunță că în următoarele luni inflaţia va creşte

Reperul

LIBERTY donează Inspectoratului Județean pentru Situații de Urgență Galați un echipament ultra-modern de dezinfectare

Reperul

Stimulente financiare pentru medicii de familie care lucrează la țară

Reperul