Reperul
Eveniment Galati

(VIDEO) Scandal și amenințări cu cuțitul în Țiglina 1

Un gălățean în vârstă de 32 ani s-a ales cu dosar penal după ce a amenințat cu un cuțit o altă persoană. Incidentul  s-a petrecut aseară, în Galați, în zona stației de autobuz din Țiglina1. Potrivit informațiilor furnizate de cpt. Cătălin Bădin, purtătorul de cuvânt al Jandarmeriei Galați, „în urma unui apel 112 un participant la trafic a reclamat faptul că șoferul unei mașini aflate în fața sa este amenințat cu un cuțit de un bărbat ce pare agitat.
Echipajul de jandarmerie s-a deplasat imediat în locul indicat de apelant, însă, persoanele implicate în incident nu au fost găsite. Pe baza indicațiilor primite de la bărbatul care a făcut sesizarea, jandarmii au observat în stația de autobuz din Tiglina 1 un bărbat care la vederea forțelor de ordine a încercat să se urce într-un autobuz care pleca din stație. 

Persoana în cauză a fost coborâtă din mijlocul de transport în comun, iar în urma controlului corporal prevenitv asupra acesteia, prins de curea, la spate, a fost găsit un briceag cu lama de 10 cm și lungimea totală de 20 cm, despre care acesta susține că îl avea asupra sa pentru a „tăia un salam, o pâine.” Privitor la cele întâmplate, bărbatul în cauză, in vârstă de 32 ani, aflat sub influența băuturilor alcoolice, a declarat că a traversat strada printr-un loc nepermis, iar un șofer a oprit brusc și i-a atras atenția, fapt care l-a enervat și a scos cuțitul să îl amenințe. 

Persoana care a sesizat incidentul le-a declarat jandarmilor că în timp ce se deplasa pe strada Saturn a observat cum autovehiculul aflat în fața sa frânează brusc, iar un bărbat a venit la geamul șoferului și îl amenință cu un cuțit. Speriat, șoferul amenințat a fugit imediat de la fața locului, iar el  a apelat la 112.
În cauză, jandarmii au întocmit actele de sesizare a organelor de cercetare penală, verificările fiind continuate de poliție”.

https://youtube.com/shorts/1x1jkZ1QJXU

Postări asemănătoare

32 de gălățeni au decedat din cauza coronavirusului

Reperul

Profesorii pot fi excluși din învățământ zece ani, în cazul violenţei fizice sau abuzului emoțional asupra elevilor

Reperul

Restaurant închis din cauza neregulilor descoperite de comisarii OPC Galați

Maria Vlad Romaniţă