Reperul
Braila Eveniment Galati

(VIDEO) SE CUNOSC NUMELE PRIMILOR CAMPIONI NAȚIONALI LA TENIS DE CÂMP

Campionatul Național Individual de Tenis pentru Seniori și SuperSeniori, ce se desfășoară în această perioadă la Galați, și-a desemnat, deja, o parte dintre campioni. Astfel, la categoria de vârstă +40 ani, competiția masculină a fost câștigată de Mihai Dochia din Câmpina, unul dintre cei mai buni jucători din circuit.

Venit tocmai din Timișoara, Sîrbu Octavian Pavel a reușit să câștige competiția de tenis la categoria simplu +45 de ani. Nu a fost nicio surpriză la +50 de ani, unde s-a impus și la această ediție Sorin Donescu de la Altius București. SuperSeniorii au reușit performanța de a oferi spectatorilor meciuri foarte atractive. Brăileanul Ilie Valeriu s-a impus în proba de simplu +70 de ani.

Participanții la turneul de tenis de la Galați au avut posibilitatea de a socializa în cursul zilei de ieri, organizatorii punându-le la dispoziție o plimbare pe Dunăre cu nava de pasageri Vega River.

Campionatul Național de Tenis pentru Seniori și SuperSeniori +30 este organizat în parteneriat cu Primăria Municipiului Galați. Sponsori: Martens, Arcada Company, Termaexim, Adquest Hygienium și Grupul de firme Galtour Dunărea ale cărui hoteluri, situate în centrul Galațiului, au intrat în portofoliul Accor.

Portofoliul Accor este format din 39 de mărci diferite și include branduri îndrăgite și atractive, precum Mercure, ibis și Ibis Styles, care se dezvoltă în prezent puternic în România. Cu un concept de design unic, construit în jurul unei teme specifice și a unei abordări încrezătoare și optimiste, hotelurile ibis Styles oferă o ospitalitate simplă, modernă și economică. Mercure este un brand hotelier midscale, combinând puterea unei rețele internaționale cu experiențe de ospitalitate locale, autentice.

Accesul publicului la competiția de tenis rezervată jucătorilor ce au împlinit vârsta de 30 de ani este gratuit, cu respectarea normelor privind prevenirea răspândirii Covid-19.

Postări asemănătoare

PATRU dosare penale și o sancțiune contravențională înregistrate până acum la Brăila

Reperul

IMPORTANT! Valabilitatea pașapoartelor a crescut de la cinci la zece ani

Reperul

357 de cadre medicale bolnave de Covid19

Maria Vlad Romaniţă