Reperul
Eveniment Galati

(VIDEO) Sesiunile de admitere de la “Dunărea de Jos” au fost un succes

ultimele stiri galati

Sesiunea de amitere de toamnă la Universitatea ”Dunărea de Jos” nu s-a încheiat încă, dar se prefigurează un succes, la fel ca cea din vară, având în vedere faptul că  locurile sunt ocupate aproape complet. În pofida condițiilor deosebite pe care le traversăm, cauzate de pandemia de Covid-19, înscrierile s-au desfășurat în ritm susținut.  Promovarea ofertei educaționale, dar și clasamentele instituțiilor de învătământ superior au influențat decisiv opțiunea candidaților, în acest moment Universitatea “Dunărea de Jos” aflându-se pe locul al șaselea în ierarhia universităților din România.

”Atât sesiunea din vară, cât și sesiunea din iarnă au fost un success peste nivelul așteptărilor. În toamnă sunt ocupate toate locurile la buget și o bună parte la locurile la taxă, urmând ca mâine, după rularea de astăzi după-amiază să se afișeze situația finală, atât la licență, cât și la master”, a declarat prof. univ. dr. ing. Lucian Puiu Georgescu, rectorul Universității ”Dunărea de Jos” Galați.

Anul universitar va începe pe 28 septembrie. Până la 31 octombrie cursurile se vor desfășura exclusiv on-line, la toate facultățile, urmând ca de la 01 noiembrie să debuteze formele de învățământ care necesită prezența fizică, în special laboratoarele. Acestea vor fi organizate cu respectarea distanțării fizice și a normelor de prevenție în domeniul sanitar.

Postări asemănătoare

Galati | Tragedie provocată de un polițist (VIDEO)

Maria Vlad Romaniţă

Al treilea deces cauzat de gripă în județul Galați

Maria Vlad Romaniţă

Avarie la caziere. Sistemul informatic “s-a prăbușit”

Maria Vlad Romaniţă