Reperul
Eveniment

(VIDEO) Terorizați de rozătoare

Locatarii blocului C4 din cartierul Mazepa, scara 3, sunt disperați din cauza invaziei de șoareci și șobolani. Rozătoarele ar fi apărut din cauza neglijenței unei vecine, care și-a transformat casa în ghenă de gunoi, spun ceilalți locatari. De trei zile, oamenii se luptă cum pot cu rozătoarele. Unii și-au zidit zona dintre uși și perete, iar pe scară e plin de otravă și capcane. Oamenii au cerut ajutorul autorităților, dar deocamdată trebuie să se descurce singuri.

”Ce să facem noi? Am anunțat la asociație, mai departe s-a anunțat  Primăria, Poliția Locală și nu iau nicio măsură. E o femeie acolo, o doamnă, de la ea vin. Niciun șobolan nu este la subsol, toti sunt de la ea din apartament. Am scos gunoaie de la ea din casă, vreo trei mașini, acum nu stiu câte luni, aproape un an și acum e iar plin. Nu știm ce mai putem face “, se întreabă Săndel Dobrotă, șef de bloc.

Polițiștii locali au venit după ce locatarii au sesizat că femeia de la apartamentul în care se strâng gunoaie face scandal. Oamenii legii nu a găsit-o acasă. Cum este vorba despre o proprietate privată, cel mai probabil locatarii vor trebui să depună la Direcția de Sănătate Publică, pentru că zona este deja un focar de infecție.

Postări asemănătoare

Lidia Buble și Antonia concertează la Zilele Galațiului 2018

Reperul

Noi cazuri de infectare cu SARS-CoV-2 în Galati. Focare mari la Spitalul de Urgență și la Șantierul Naval

Maria Vlad Romaniţă

VIDEO Tineri surprinși de camerele de supraveghere în timp ce vandalizau un loc de joacă pentru copii

Reperul