Reperul
Eveniment Galati

(VIDEO) Trotinetă electrică distrusă

Fără să-i pese că sunt restricții de circulație, un bărbat a ieșit noaptea pe stradă și a fost prins de polițiști. Omul nu era la plimbare, ci avea cu el o trotinetă electric, din seria celor puse la dispoziție gălățenilor de municipalitate.

”Aflată în exercitarea atribuțiilor de serviciu pe strada Saturn, o patrulă de ordine publică, din cadrul Secției nr. 2 Politie Locală a sesizat că, în Parcul Șahiștilor o persoană de sex masculin împingea o trotinetă electrică. Dat fiind faptul că la ora depistării (23.30) persoana trebuia să dețină declarație pe propria răspundere privind motivul deplasării, polițiștii locali au procedat la legitimarea acesteia stabilind că se numește M.G., de 47 ani, domiciliat în comuna Șendreni, județul Galați. Asupra celui în cauză a fost găsită o trotinetă electrică care prezenta urme de forțare (distugere) în partea superioară.

În acest caz, au fost întocmite documentele procedurale, care împreună cu persoana în cauză au fost predate lucrătorilor Secției 2 Poliție, pentru continuarea cercetărilor.

Ulterior, la Sediul Secției nr. 2 Poliție Locală a ajuns și reprezentantul firmei ce deține respectivele vehicule electrice, căruia i-a fost predată, pe bază de proces verbal trotineta”, informează Poliția Locală.

Postări asemănătoare

Formularul PLF, eliminat

Reperul

Fără permis, băut, a făcut accident și a fugit

Maria Vlad Romaniţă

Caravana Aspire Teachers ajunge în Galați, unde reunește 100 de profesori din toată țara

Reperul