Reperul
Eveniment Galati

(VIDEO) Ucigaș de câini căutat de polițiști

Fapte șocante s-au petrecut în Galați. Imaginile surprinse de o cameră de supraveghere, într-un cartier de la marginea orașului, și postate pe o rețea de socializare, arată o agresiune cruntă asupra unor căței, care fuseseră și otraviți anterior. Pe imagini se vede cum o mașină lovește în plin trei câini, iar unul nu se mai ridică. Cei care au postat imaginile susțin că, inițial, șoferul mașinii a otrăvit cei trei câini în zona Bariera Traian Galați, pe un domeniu privat.

Autorii postării îi roagă pe toți iubitorii de animale din zonă și nu numai, să ajute cu informații pentru identificarea mașinii, respectiv a șoferului. Polițiștii gălățeni s-au autosesizat în acest caz și îl caută pe șofer.

„În urma apariției în spațiul public online a unei postări în care se precizează că mai multe exemplare canine ar fi fost rănite, respectiv omorâte, pe o stradă din municipiul Galați, polițiștii din cadrul Biroului pentru Protecția Animalelor Galați s-au sesizat din oficiu la data de 5 februarie 2024 și au întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ucidere a animalelor cu intenție, fără drept, precum și rănirea animalelor.

Sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Galați, polițiștii fac cercetări pentru identificarea persoanelor care se fac vinovate de comiterea acestor fapte și luarea măsurilor legale care se impun”, informează I.P.J. Galați.

Postări asemănătoare

Sătul de carantină, a plecat pentru a se întâlni cu niște prieteni

Maria Vlad Romaniţă

ANCOM. Noi beneficii pe care vor trebui să le primească utilizatorii cu dizabilități din partea furnizorilor de telefonie și internet

Reperul

Președintele Consiliului Național al elevilor: „Grupurile de acţiune antibullying există doar pe hârtie”

Reperul