Reperul
Braila Eveniment

(VIDEO) Un șofer băut era să provoace o tragedie în Brăila

Accidentul a avut loc ieri, în jurul orei 13.00, pe una dintre arterele principale din municipiul Brăila. Pe imaginile surprinse de camerele de supraveghere din zonă se vede cum un șofer intră cu viteză în intersecție, forțând semaforul, concomitent cu un alt autoturism, care venea de pe o stradă perpendiculară și care circula regulamentar. Șoferul mașinii din urmă nu reușește să evite impactul, lovește autoturismul care a pătruns neregulamentar în intersecție și derapează spre trotuarul pe care un cuplu își plimba cățelul.

Pe imagini se vede cum bărbatul se sperie și cade, dar șoferul reușește să frâneze la limită, evitând astfel o tragedie. Celălalt autoturism implicat în accident, după ce se înclină pe două roți, din cauza impactului, se oprește totuși pe stradă, fără alte incidente. Șoferul mașinii care circula regulamentar coboară din mașină ajutat de ceilalți ocupanți ai autoturismului, vizibil afectat, cade în genunchi imediat ce iese din mașină. De altfel, el a fost transportat la spital pentru îngrijiri medicale.

Ambii șoferi au fost testați cu aparatul etilotest, rezultând că cel care a forțat semaforul, un bărbat în vârstă de 37 de ani, avea o imbibație alcoolică de 0,38 mg/l, acesta fiind condus la spital pentru recoltarea de probe biologice, în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei. În cauză a fost întocmit dosar penal si se continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Postări asemănătoare

178 de cadre medicale de la Județean și 24 de la Spitalul de Copii, confirmate cu noul coronavirus

Maria Vlad Romaniţă

VIDEO O mașină a luat foc în mers

Maria Vlad Romaniţă

Gălățean de 41 de ani, arestat după ce și-a bătut groaznic copiii mici

Maria Vlad Romaniţă