Reperul
Interviu Politic

(VIDEO) Valeriu Nicolae, despre impostura în politică

În țara în care mulți oameni aleg să aibă un titlu de doctor pentru că ”dă bine la CV” sau pentru beneficiile materiale, unii aleg să facă fapte bune, să contruiască grădinițe pentru copiii defavorizați. Un astfel de exemplu este Valeriu Nicolae, antreprenor, activist pentru drepturile omului, scriitor, cunoscut drept ”vânătorul de CV-uri” pentru că a scos la iveală multe dedesubturi ale aleșilor noștri.

”În momentul de față, Guvernul României are patru plagiatori. Dacă vine unul cinstit acolo, vorba lui Vanghelie: am înnebuni să alegem unul cinstit…”, a declarat la Reperul TV, Valeriu Nicolae, antreprenorul, scriitorul și activistul pentru drepturile omului.

Dezamăgit de cei mai mulți aleși care ne reprezintă în Parlamentul României, Valeriu Nicolae a găsit, cu greu, câteva nume pe care ar pune oricând ștampila la alegeri.  Unul dintre ei este deputatul PNL de Galați, Valeriu Onuț Atanasiu.

 “De fapt, recunosc că pe doi dintre ei, Mara Daniela Calista și Onuț Valeriu Atanasiu, i-aș vota cu drag și acum – dacă nu ar fi în PNL sau dacă ar fi expus măcar o singură dată corupția, mitocănia și pupincurismul din interiorul partidului. Scârba este pentru partidul lor, nu pentru ei”, scrie Valeriu Nicolae în Libertatea.ro.

Tot la Reperul TV, Valeriu Nicolae a continuat să devoaleze alte personaje care acum ne reprezintă din funcții foarte înalte.

O să-mi apară în Libertatea (n.r. cotidianul Libertatea) partea cu domnul Gabriel Vlase, șeful Serviciului de Informații Externe, fost parlamentar PSD foarte mulți ani, din 2004 până în 2018, când a fost numit șeful S.I.E. E îngrozitor ce se întâmplă acolo. Băiatul acesta a fost finul lui Iacubov și mâna dreaptă a lui Hrebenciuc, iar fiica lui a fost nășită de Dumitru Sechelariu, un alt «preacinstit» al acestei țărișoare. Omul a avut o afacere împreună cu fiul șefului S.R.I. din Bacău și cu domnul Tudose (n.r. Mihai Tudose, europarlamentar PSD de Brăila), fostul prim-ministru și cu șeful Comisiei de Control a S.R.I. Coincidențe peste coincidențe”, a declarat ironic la Reperul TV, Valeriu Nicolae.

Postări asemănătoare

Capră: PNL va scoate măcar un deputat în Galați, așa că domnul Stângă are viitorul asigurat

Sorin Rugină

Gălăţenii au plecat în coloană, cu maşini personale şi chiar cu un autocar, pentru a protesta diseară la Bucureşti

Maria Vlad Romaniţă

1 Aprilie – Ziua Politicianului. Expoziție de materiale electorale în foaierul Teatrului Dramatic

Reperul