Reperul
Administratie Galati

(VIDEO) Vânzarea unei clădiri din centrul Galațiului, anulată de Ionuț Pucheanu

Un proiect de hotărâre care viza vânzarea unei clădiri din centrul Galațiului, cu o suprafață de 33 de metri pătrați, a fost retras de pe ordinea de zi de primarul Galațiului, Ionuț Pucheanu.  Motivul retragerii îl constituie prețul mic raportat la zona în care se află clădirea, aspect reclamat de consilierul USRPLUS, Flavia Susnoschi. În ciuda faptului că viceprimarul, Sorin Enache, a argumentat că prețul de 6000 de euro reflectă suma corectă, Ionuț Pucheanu a ținut cont de obiecția Flaviei Susnoschi și a retras proiectul de pe ordinea de zi pentru reanalizare.

”Prețul de vânzare este foarte scăzut . Putea să continue cu un contract de închiriere, nu cu vânzare la 6000 de euro”, a spus în cadrul ședinței de CL, consilierul USR, Flavia Susnoschi.

”33 de m.p.  cu 180,7 euro pe m.p., nu mi se pare un preț deloc mic”, a spus Sorin Enache, viceprimarul municipiului Galați.

”Am dat un Google, că nu le știu chiar pe toate. Spațiul comercial e chiar în centru. Cu siguranță nu costă doar 6000 de euro. Cu tot respectul, permiteți-mi să-l retrag de pe ordinea de zi.  Retrag acest proiect de pe ordinea de zi”, a concluzionat pe marginea subiectului, primarul municipiului Galați, Ionuț Pucheanu.

Postări asemănătoare

Parc industrial de peste 25 de milioane de euro la Brăila

Reperul

Prof. univ. Ștefan Baltă: ”Cel care administrează cu adevărat trebuie să aducă bani, viziune, încredere și speranță”

Reperul

Vezi aici CLIPUL DE PREZENTARE A GALAȚIULUI comandat de Primărie

Reperul