Reperul
Alegeri Politic

(VIDEO)Nicușor Ciocan (candidat ADU Primăria Brăila): Panourile fotovoltaice și anveloparea termică a blocurilor, soluții pentru facturi mici

Nicușor Ciocan, candidatul Alianței Dreapta Unită pentru funcția de primar al municipiului Brăila, are soluții pentru facturi mai mici la energie pentru concitadinii săi: panourile fotovoltaice și anveloparea termică a blocurilor. Prezent în cadrul emisiunii „Interviurile Reperul TV”, Nicușor Ciocan a precizat că există fonduri europene pentru astfel de cheltuieli, numai că actuala conducere a Primăriei Brăila nu a comunicat aceste oportunități asociațiilor de proprietari.

Sunt axe speciale pentru astfel de cheltuieli în care primăriile pot depune documentații. S-a finalizat, din păcate, o primă etapă de anvelopare, pentru care Primăria Brăila a depus un singur proiect, iar Primăria Galați, pentru că am făcut o comparație, are 31 de blocuri anvelopate termic. Vor mai fi astfel de oferte de fonduri și pe care Primăria Brăila ar fi putut să le aplice, să le anvelopăm pentru că este mult mai eficient din toate punctele de vedere să anvelopăm un bloc atât din punct de vedere al acoperișului unde vom așeza aceste panouri fotovoltaice, cât și anvelopare termică, cu termopane, uniform, nu pestrițe. Nu vor mai fi acele pierderi mari, iar costurile de întreținere vor fi reduse foarte mult cu aceste anvelopări, mai ales că vin din fonduri nerambursabile. Bineînțeles și Primăria va avea o cotă parte de contribuție, o foarte mică parte vor avea și cetățenii, dar aceste programe ar trebui prezentate publicului, comunicate de Primăria Brăila asociațiilor de proprietari, lucru care nu s-a întâmplat în Brăila în perioada trecută”, a declarat la Reperul TV Nicușor Ciocan, candidatul Alianței Dreapta Unită pentru Primăria Brăila.

 CMF 21240009

Postări asemănătoare

Deputatul PNL Alexandru Popa către PSD-iștii brăileni – ”Dacă nu vă răspunde domnul europarlamentar Mihai Tudose la telefon 24h voi intrați în depresie și vă pierdeți busola!”

Reperul

(VIDEO) Petrișor Potec (Președinte Forța Dreptei Galați): „Nu a venit nimeni să se înscrie în partid, că vrea un loc de muncă”

Reperul

D. Nica (europarlamentar PSD): ”Suntem pe drumul corect în acest moment”

Reperul