Reperul
Eveniment Galati Social

Viermi în baia unui salon din Spitalul de Copii de la Galați – VIDEO

* Asta a filmat o mămică internată cu fetița de 10 ani, iar apoi i-a trimis imaginile soțului, care le-a distribuit pe rețelele de socializare *

“Eram internată cu fata și, când am intrat în baie, am văzut acești viermi. Nu mi se pare normal să existe așa ceva în spital. După ce le-am spus, au început să dezinfecteze iar. Nici nu am folosit toaleta”, a declarat Steluța Patriche, mama care a filmat totul.

Steluta Patriche

Ea i-a trimis imaginile soțului său, Mihai Patriche, care le-a pus pe rețelele de socializare și le-ar  fi trimis și Ministerului Sănătății, pe contul de pe Facebook al actualului ministru de resort.

Reprezentanții Spitalului de Copii spun că secţia este una reabilitată și că nu înțeleg de unde au apărut viermii, poate din cauza umezelii de la cădița de duș. “Analizăm și noi intern care poate fi cauza apariției acelor viermișori, poate fi de la umezeala acumulată sub cădițele de duș. Totul este în curs de investigare, vom vedea”, a declarat dr. Iuliana Moraru, medic specialist pediatru la Spitalul de Copii din Galați.

Și Direcția de Sănătate Publică a început o anchetă în acest caz.

Sursa video: Facebook – Mihai Patriche

Postări asemănătoare

Câine maltratat și abandonat într-o hală industrială din Brăila

Reperul

Medicamente esențiale pentru tratarea unor boli grave, compensate integral

Reperul

Adolescenți dispăruți

Maria Vlad Romaniţă