Reperul
Eveniment Galati

Violatorul fetiței de 10 ani ieșise din închisoare în decembrie în baza Legii recursului compensatoriu

* Bărbatul, care și-a recunoscut fapta în fața judecătorilor ce au dispus marți arestarea sa preventivă, are mai multe condamnări pentru perversiuni sexuale, corupere sexuală și tâlhărie *

Bărbatul de 39 de ani, Alexandru Cristian Georgel, din Brăila, care a violat marți dimineață o fetiță în vârstă de 10 ani din Galați pe care acostat-o de pe stradă în timp ce aceasta mergea spre școală, a ajuns în arest preventiv pentru următoarele 30 de zile.

Inițial, acesta a fost acuzat de abuz sexual, dar, în urma audierilor, procurorul de caz a schimbat încadrarea faptei și a reținut în sarcina inculpatului săvârșirea infracțiunii de viol. Bărbatul și-a recunoscut fapta în fața magistraților, cărora le-a povestit tot ce s-a întâmplat.

„S-a luat, pe bună dreptate și din punctul meu de vedere, măsura arestului preventiv, reprezenta un pericol. El a dat semne de regret, mai mult, a cerut clemență din partea instanței. Pare a avea un discernământ cel puțin limitat, aceasta este opinia mea”, a precizat Cosmin Peneuașu, avocat din oficiu.

Bărbatul fusese eliberat în decembrie 2018 din Penitenciarul Brăila în baza Legii recursului compensatoriu.

Alexandru Cristian Georgel este din Brăila și are un trecut bogat în infracțiuni, fiind recidivist. Acesta a avut mai multe condamnări pentru infracțiuni precum perversiuni sexuale, corupere sexuală și tâlhărie. Cu excepția violului comis marți în Galați, toate s-au petrecut în Brăila.

Citește și:

O fetiță de 10 ani din Galați a fost agresată sexual în scara unui bloc

Suspectul în cazul fetiței agresate sexual a fost arestat preventiv. El este acuzat de viol

Postări asemănătoare

Încă trei cazuri de gripă la Galaţi. O fetiţă de 3 ani este internată în spital

Maria Vlad Romaniţă

A dat o spargere în Galați apoi s-a ascuns la o stână

Maria Vlad Romaniţă

SCANDAL ÎN PNL BRĂILA! CAPII DE LISTĂ PENTRU ALEGERILE PARLAMENTARE, PUTERNIC CONTESTAȚI

Reperul