Reperul
Cultural Social

„Vis de iarnă” – expoziție cu tradiție la Complexul Muzeal de Ştiinţele Naturii

Începând cu data de vineri, 13 decembrie 2019, la Complexul Muzeal de Ştiinţele Naturii “Răsvan Angheluţă” Galaţi se va deschide cea de a XV-a ediție a expoziției temporare „Vis de iarnă”, manifestare care îşi propune să aducă mai aproape de sufletul publicului larg, bucuria şi magia sărbătorilor de iarnă.

Punctul de atracţie îl va constitui bradul de Crăciun, înalt de opt metri, alături de aranjamente și ornamente specifice sărbătorilor de iarnă. Expoziția se adresează tuturor vizitatorilor, fiind cadoul pe care Complexul Muzeal îl face, la final de an, celor care îi trec pragul.

Expoziţia va rămâne deschisă la muzeu până pe data de 31 decembrie 2019.

Postări asemănătoare

“Inimă de Copil”, în finala Campionatului De Bine cu proiectul “Un sat, Un copil”. Donează și ajută fundația să câștige o finanțare de 5.000 de euro!

Reperul

Conferința finală a proiectului „Implicare civică pentru formularea propunerilor alternative de politici publice în educație”

Reperul

Un copil de 12 ani din Unirea, căutat toată noaptea de poliţişti, jandarmi şi pompieri după ce a fugit pe câmp chiar înainte de înrăutăţirea vremii

Liliana Serban