Reperul
Social

Votul a atârnat greu. Noapte albă la birourile electorale

Odată cu închiderea secțiilor de votare, a început numărătoarea buletinelor de vot și apoi drumul către biroul electoral. Numai că de această dată, față de ultimul scrutin, sacii cu buletinele de vot au fost mult mai grei. Au fost aduși în ajutor muncitori de la serviciul local de salubritate care au cărat sacii cot la cot cu membrii comisiilor de votare.

”Primii saci au venit undeva în jurul orei 00.40-00.45. Sunt într-adevăr patru  buletine de vot, tocmai de aceea și procesul de numărare la nivelul fiecărei secții de votare a fost mai îndelungat. La nivelul Biroului Electoral al Municipiului vor veni cele 176 secții de votare care sunt create pe raza municipiului Galati, iar la nivelu Biroului Electoral de Circumscripție județeană vor veni doar birourile locale de circumscripție electorală, în total 65”, a precizat Andi Mihalache, purtător de cuvânt BEJ.

La început s-a creat coadă la intrare pe unde ajungeau membrii secțiilor de votare din municipiu și nici distanța socială, afară nu se respecta. Evident că extrem de obosiți și stresați, oamenii voiau să scape cât mai repede, dar jandarmii și celelate autorități făceau permant apel la distanțare.

Postări asemănătoare

Pensionarii și studenții au ieșit în stradă

Maria Vlad Romaniţă

Black Tiger își trece o nouă victorie în palmares

Reperul

Cât costă asigurarea la sănătate pentru românii fără venituri, în 2024

Reperul