Reperul
Eveniment Galati

“Zburau” pe DN 25 și au rămas fără permis

* Un șofer a fost surprins astăzi rulând cu 152 km/h în Barcea, după ce ieri altul a fost oprit pentru că circula cu 174 km/h *

Recorduri de viteză pe Drumul Național 25, în județul Galați. Doi șoferi au fost surprinși de polițiști deplasându-se cu viteze foarte mari pe acest drum în ultimele 24 de ore. Amândoi au rămas fără permisul de conducere pentru trei luni și au fost și amendați.

Unul dintre ei (foto sus) a fost surprins astăzi, 29 decembrie, rulând cu 152 km/h în localitatea Barcea, unde limita de viteză este de 50 km/h. Șoferul este un bărbat de 20 de ani din Drăgănești, care se afla la volanul unui autoturism marca BMW. Polițiștii gălățeni de la Rutieră i-au reținut permisul bărbatului pentru o perioadă 90 zile și i-au aplicat o amendă în valoare de 2.900 de lei.

Ieri, 28 decembrie, tot pe DN 25, dar în dreptul localității Vasile Alecsandri, unde limita de viteză este de 90 km/h, polițiștii Serviciului Rutier – Biroul Drumuri Naționale și Europene au surprins un autoturism care circula cu viteza de 174 km/h (foto jos). Conducătorul auto, un bărbat de 30 ani din municipiul Galați, a rămas fără permisul de conducere pentru 90 de zile și a fost sancționat contravențional cu amendă de 2.900 lei.

Sursa foto: IPJ Galați – Poliția Rutieră

Postări asemănătoare

Tragedie | Un copil de un an și patru luni a murit într-un incendiu

Maria Vlad Romaniţă

Medici de familie acuzați că nu au consultat un copil

Maria Vlad Romaniţă

VIDEO Schimbare politică: Mihai Polinschi, înlocuit cu juristul Serviciului Județean de Ambulanță!

Reperul