Reperul
Eveniment

Zeci de controale în magazine și service-uri auto

Magazine de piese auto, service-uri auto și societăți care comercializează autovehicule au fost verificate în ultima perioadă de polițiștii locali din cadrul Serviciului de Control al Activităților Comerciale cu privire la legalitatea funcționării.

În urma acțiunilor de control, pentru abaterile constatate, oamenii legii au aplicat 20 de sancțiuni în valoare de 24.000 lei. Agenții economici în cauză au primit amenzi pentru prestarea unor servicii neautorizate.

Alte 20 de sancțiuni contravenționale ce au însumat 14.000 lei, au fost aplicate persoanelor fizice care prestau diverse servicii către populaţie cu toate că nu aveau autorizații pentru a face acest lucru.

Pentru sancționarea acestora s-au avut în vedere prevederile Legii 12/1990 și HCL 260/2018, iar cei în cauză au fost sancționați pentru efectuarea de activităţi de producţie, comerţ sau prestări de servicii fără îndeplinirea condiţiilor stabilite prin lege și pentru nerespectarea condițiilor și a locurilor stabilite de autoritățile administrației publice locale.

Postări asemănătoare

Sub control judiciar pentru act sexual cu un minor

Maria Vlad Romaniţă

Un nou focar de pestă porcină în județul Galați

Maria Vlad Romaniţă

Altercație între un taximetrist și doi tineri

Maria Vlad Romaniţă