Reperul
Eveniment Galati

Zeci de percheziţii şi la Galaţi după o reţea de trafic de persoane. Tinerele erau obligate să se prostitueze în Anglia

* Membrii reţelei ar fi obținut astfel peste 400.000 de lire, bani pe care i-au investit în maşini, case și jocuri de noroc *

Polițiștii de combatere a criminalității organizate din Pitești și cei din București, Craiova, Iași, Galați, Olt și Dâmbovița, sub coordonarea procurorilor din cadrul D.I.I.C.O.T. – S.T. Pitești, desfășoară 15 percheziții domiciliare în județele Argeș, Galați, Dolj, Iași, Dâmbovița și Ilfov, la locuințele a 18 persoane bănuite de constituire a unui grup infracțional organizat și proxenetism.

“Acțiunea se desfășoară în cooperare cu autoritățile judiciare din Marea Britanie și cu specialiști din cadrul EUROPOL, în baza unui acord comun de anchetă. Din cercetări s-a stabilit că, în perioada august 2015 și până în prezent, membrii grupării ar fi înființat și coordonat 10 bordeluri pe teritoriul Marii Britanii, unde ar fi constrâns mai multe tinere să practice prostituția, cu scopul de a obține foloase materiale. Din activitatea infracțională, cei în cauză ar fi obținut peste 400.000 de lire, pe care ulterior i-ar fi investit în achiziția de autoturisme, construcția sau renovarea unor imobile și în jocuri de noroc”, se arată în comunicatul DIICOT.

50 de persoane vor fi conduse la sediul D.I.I.C.O.T. – S.T. Pitești pentru audieri.

Postări asemănătoare

Suspectul în cazul fetiței agresate sexual a fost arestat preventiv. El este acuzat de viol

Maria Vlad Romaniţă

Gălăţenii au plecat în coloană, cu maşini personale şi chiar cu un autocar, pentru a protesta diseară la Bucureşti

Maria Vlad Romaniţă

„Feeria Cristalelor”- expoziție inedită la Complexul Muzeal de Ştiinţele Naturii „Răsvan Angheluţă” Galaţi

Reperul