Reperul
Eveniment

Zeci de permise reținute în urma unei razii a polițiștilor gălățeni

Acțiunea i-a vizat în primul rând pe șoferii care se avântă în depășiri neregulamentare, dar nu au fost iertați nici cei care comit și altfel de contravenții sau infracțiuni rutiere. Astfel, 77 de sancțiuni contravenționale au fost aplicate și 38 de permise de conducere au fost reținute de polițiștii rutieri, în urma unei acțiuni pentru reducerea victimizării prin accidente rutiere.

”În perioada 16 – 18 aprilie a.c., polițiștii Biroului Drumuri Naționale și Europene din cadrul Serviciului Rutier Galați au desfășurat o acțiune, pe D.N. 25, în zonele cu risc rutier ridicat,  pentru reducerea victimizării prin accidente în care conducătorii auto nu respectă regulile privind depășirea.Cu această ocazie, polițiștii au constatat 77 de contravenții, aplicând tot atâtea sancțiuni contravenționale, în valoare de 55 000 de lei, 42 dintre acestea fiind aplicate pentru nerespectarea regimului legal de viteză,  și 35 pentru alte abateri la regimul rutier, prevăzute de O.U.G. 95/2002, republicată.   

Totodată, au fost reținute, în vederea suspendării exercitării dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice, 38 de permise de conducere, dintre care 19 pentru nerespectarea regimului legal de viteză”, a explicat cms. șef Gabriela Costin, purt. de cuv. IPJ Galați.

Totodată, în cadrul aceleiași acțiuni au fos ridicate 17 permise pentru nerespectarea regulilor privind depășirea, iar alt șofer a rămas fără dreptul de a conduce pentru că a consumat alcool.

Postări asemănătoare

Cinci imobile din cartierul Chercea au fost distruse de un incendiu

Reperul

Despăgubiri de 10.000 de euro pentru o copilă atacată de câini în curtea Spitalului Tg. Bujor, dar şi pentru părinții acesteia

Nici Galațiul nu mai are prefect

Reperul