Reperul
Eveniment Galati

Zeci de utilaje acționează pe drumurile județene

Consiliul Județean informează că se acționează pe drumurile județene cu peste 50 de utilaje de deszăpezire – sărărițe cu lamă, vole, buldoexcavatoare și autogredere.

Ninge abundent și viscolește pe drumurile județene, vântul extrem de puternic, cu rafale de 100 de km/h, spulberând în continuu zăpada de pe câmp și formând suluri de zăpadă pe drumuri. Utilajele de deszăpezire sunt în teren de ore bune. Acționăm cu prioritate pe drumurile cu trafic ridicat pentru a le menține deschise, însă viscolul îngreunează foarte mult operațiunile de deszăpezire. Din această cauză, există riscul blocării unor tronsoane de drumuri. Îi rog pe conducătorii auto să evite, pe cât posibil, deplasările în județ. Pe foarte multe drumuri vizibilitatea este extrem de scăzută, aproape de zero. Colaborăm în permanență cu toate autoritățile implicate, reprezentanții drumurilor naționale și cu primăriile din județ pentru a interveni de urgență în cazul în care sunt persoane care au nevoie de ajutor”, a declarat Costel Fotea, președintele Consiliului Județean Galați.

Se acționează între Rediu – Cuca, Galați – Matca, Fundeanu –Drăgușeni, Gohor –Berheci, Băneasa –Roșcani,  Băneasa –Suceveni – Rogojeni, Tg Bujor – Jorăști,  Tg. Bujor – Foltești,  Tg. Bujor – Vârlezi, Smulți – Drăgușeni,  Viile-Băleni-Cudalbi, Corod – Nicopole -Fundeanu – Adam,  Matca – Valea Mărului- Blânzi, Berești – Tg Bujor, Berești – Gănești, Berești – Cruceanu, Frumușița – Scânteiești, Valea Mărului – Corni, Mândrești – Valea Mărului, Poiana – Nicorești, Matca – Corod, Cosmești – Movileni, Pechea – Cuca.

Postări asemănătoare

Bărbat accidentat mortal la Drăgănești

Maria Vlad Romaniţă

O nouă condamnare pentru fostul baron local PSD Gheorghe Bunea Stancu

Reperul

Weekend-uri cu restricții la Galați, Braniștea, Tulucești și Vănători

Maria Vlad Romaniţă