Reperul
Eveniment Galati

Zilele Dunării – Galați, capitala dunăreană a României

La sfârșitul acestei săptămâni încep la Galați manifestările prilejuite de Zilele Dunării. Ediția de anul acesta va fi una plină de surprize, însă nu vor lipsi tradiționalele mini-croaziere pe Dunăre devenite de acum o tradiție.

Evenimentul va debuta vineri, pe 28 iunie. La ora 18.00 va începe „Summer Parade”. Participanții sunt invitați să vină în zona dintre Hotel Galați și aleea de la P-uri. De acolo, caravana se va îndrepta pe strada Domnească până la Grădina Publică. Iar de la ora 21 va începe aici Spectacolul „Music in the garden”.

Timp de patru ore, gălățenii se vor putea bucura de muzică și dans pe gustul lor. Pe „Platforma Latino Flavor” atmosfera va fi întreținută de Willmark și Academia sa de dans. Pe „Platforma DiscoMania” Antonio Santos și echipa lui vor dansa pe muzica lui DJ Bosco. Pe „Platforma Saxy Clubbing”, responsabili cu voia bună sunt MC Coco, Dj Razz și Mr. Saxi. Cea de-a patra platformă – „Romanian Authentic Vibe” este gata să întâmpine iubitorii de tradiții românești cu MC Virgil Tabuș și echipa lui de dansatori. La eveniment sunt așteptați și cei mici: „Platforma de poveste” îi așteaptă cu personaje de basm.

Sâmbătă, pe 29 iunie, gălățenii pot pleca în mini-croaziere. Vasele „Borcea” și „Banat” vor fi pregătite pentru cei dornici de o plimbare cu vaporul pe Dunăre. Organizatorii roagă însă persoanele interesate să se informeze în prealabil în legătură cu programul mini-croaziereleor și condițiile ce trebuie îndeplinite pentru participarea la eveniment. Ca și anul trecut, înscrierile pentru croaziere se vor face on-line pe site-ul galationline.ro. Tot acolo poate fi consultat și regulamentul evenimentului.

Închiderea oficială a ediției de anul acesta a Zilelor Dunării va avea loc la ora 22.00.

Postări asemănătoare

Filtre rutiere la intrările din Galați și Tecuci, de teama Coronavirusului

Maria Vlad Romaniţă

Festivalul Racilor și Fructelor de Mare începe joi la Galați

Reperul

Gerul a omorât trei bărbaţi în judeţul Galaţi

Maria Vlad Romaniţă