Reperul
Cultural Eveniment Eveniment Galati Social

“Zilele Dunării” – programul manifestărilor

La sfârșitul săptămânii viitoare încep la Galați manifestările prilejuite de Zilele Dunării. Ediția de anul acesta va fi una plină de surprize, însă nu vor lipsi tradiționalele mini-croaziere pe Dunăre devenite de acum o tradiție.

Evenimentul va debuta sâmbătă, pe 29 iunie, de la 10.30, cu o paradă. Un camion cu platformă va circula pe cele mai importante străzi din oraș și va anunța desfășurarea evenimentelor “Summer Parade” și “Minicroazierele pe Dunare”.

La ora 18.00 va începe „Summer Parade”. Participanții sunt invitați să vină în zona dintre Hotel Galați și aleea de la P-uri. De acolo, caravana se va îndrepta pe strada Domnească până la Grădina Publică. Iar de la ora 21 va începe aici Spectacolul „Music in the garden”.

Duminică, pe 29 iunie, gălățenii pot pleca în mini-croaziere. Vasele „Borcea” și „Banat” vor fi pregătite pentru cei dornici de o plimbare cu vaporul pe Dunăre. Organizatorii roagă însă persoanele interesate să se informeze în prealabil în legătură cu programul mini-croaziereleor și condițiile ce trebuie îndeplinite pentru participarea la eveniment.

Închiderea oficială a ediției de anul acesta a Zilelor Dunării va avea loc duminică, la ora 22.00.

Postări asemănătoare

Al doilea caz de infectare cu COVID 19 la Galați

Maria Vlad Romaniţă

Incendiu de proporții pe DN 22, între Scorțaru Nou și Comăneasca. Au ars 100 ha de vegetație

Reperul

Încă trei cazuri de gripă la Galaţi. O fetiţă de 3 ani este internată în spital

Maria Vlad Romaniţă