Reperul
Eveniment Galati

Zona Centrală a Galațiului va fi reamenajată

Un comunicat venit de la purtătorul de cuvând al Primăriei Galați ne informează că a fost finalizată procedura de licitație pentru proiectul ”Amenajare zonă centrală între strada Navelor, limita bloc P și Potcoava de Aur” (proiectare și execuție) iar câștigătoare este oferta depusă de Asocierea S.C. Tancrad S.R.L. – S.C. Lemacons S.R.L. – S.C. Proiect S.A. – S.C. Btfarch Ro Company S.R.L.

Valoarea totală fără T.V.A.: 11.331.992,38 lei

Asta înseamnă, conform proiectului depus, că peste mai puțin de un an zona centrală va fi complet refăcută. Termenul de realizare este de  345 de zile calendaristice dintre  care 45 de zile sunt prevăzute pentru proiectare și alte 10 luni pentru faza de execuție.

Proiectul cuprinde reabilitarea pasajului subteran, refacerea pavimentului, reabilitarea fântânilor arteziene, redimensionarea spațiilor verzi, introducerea unui sistem de irigații pentru întreținerea gazonului și plantelor, introducerea canalizațiilor subterane pentru cablurile de telecomunicații, reconfigurarea sistemului de iluminat public pentru reducerea consumului de energie.

Postări asemănătoare

Mamă și fiică moarte după ce o mașină le-a lovit pe marginea drumului

Violatorul fetiței de 10 ani ieșise din închisoare în decembrie în baza Legii recursului compensatoriu

Maria Vlad Romaniţă

Maria Vlad Romaniţă