Reperul
Eveniment Galati

70 de coroane furate de pe morminte. Hoții, prinși în flagrant

* Coroanele și florile furate din cimitir urmau să fie scoase la vânzare într-o piață din Galați *

Patru bărbați au fost prinși în flagrant de polițiștii locali în timp ce furau zeci de coroane, dar și flori proaspete de pe mormintele din Cimitirul Sf. Lazăr” din Galați. „În timp ce se aflau în misiune de patrulare, polițiștii locali din cadrul Serviciului Intervenție Rapidă și Transport Valori i-au depistat pe numiții B.V, G.R., M.M., și B.V. în timp ce sustrăgeau din Cimitirul Sfântul Lazăr flori și coroane. Este vorba despre un număr de 70 de coroane din flori artificiale, de diferite dimensiuni, dar și de un număr important de fire de flori naturale. La momentul depistării, bunurile erau încărcate într-un autovehicul, a anunțat Poliția Locală Galați.

Hoții au recunoscut în fața polițiștilor că florile și coroanele sustrase din cimitir urmau să fie scoase la vânzare într-una dintre piețele din municipiul Galați.

În acest caz polițiștii locali din cadrul Serviciului Intervenție Rapidă și Transport Valori au întocmite actele procedurale, care împreună cu persoanele în cauză au fost predate Secției nr. 2 Poliție, în vederea continuării cercetărilor, iar bunurile confiscate au fost lăsate în custodie agenților de pază din cimitir, a precizat Poliția Locală.

Postări asemănătoare

Copil de 8 ani rănit într-un accident rutier

Maria Vlad Romaniţă

Când începe prima vacanță școlară

Reperul

Copil strivit de două plăci din beton, la Stadionul Dunărea

Maria Vlad Romaniţă