Reperul
Alegeri Eveniment Politic

(VIDEO) MIHAI TUDOSE ȘI DAN NICA, PE LISTA DE EUROPARLAMENTARI PSD-PNL

PSD și PNL au depus la BEC lista comună de candidați pentru alegerile europarlamentare. Zona Galați – Brăila este reprezentată de fostul premier, Mihai Tudose și de Dan Nica, președintele PSD Galați.

Dacă despre Tudose se știa că va fi primul pe lista comună, locul ocupat de Dan Nica a fost subiectul multor speculații în presa locală și națională. Astăzi, după depunerea listei comune la BEC, s-a aflat că europarlamentarul gălățean se află pe poziția a 15-a.

Despre acest subiect a vorbit și primarul municipiului Galați, Ionuț Pucheanu, care a declarat la Reperul TV, cu două zile înainte de depunerea oficială a listei de candidați, că Dan Nica se va afla pe locul 15. „Parcursul european al domnului Nica, în proporție de 99,9%, continuă. Locul 15 este loc eligibil (…). Din punctul meu de vedere, domnul Nica este un om care putea fi pus între primii cinci pe această listă, și când zic primii cinci îi pun în calcul și pe cei ai PNL-ului”, a declarat Pucheanu.

Alegerile europarlamentare vor fi comasate cu alegerile locale și vor avea loc pe data de 9 iunie.

Postări asemănătoare

Scandal uriaș în PND Brăila!

Sorin Rugină

VIDEO: Marin Nicolae, senator PRO România: În Pro România sunt așteptați toți cei care vor să facă o schimbare cu adevărat pentru Galați

Reperul

O ședință furtunoasă la Consiliul Județean Galați

Reperul