Reperul
Social

Moș Crăciun a venit pe patine la micuții hocheiști de la Dunărea Galați

* S-a întâmplat la Patinoarul Artificial Dunărea exact când micii hocheiști se antrenau de zor *

Cum în Galați nu este zăpadă deloc, nici măcar Moș Crăciun nu a putut să vină cu sania trasă de reni. Așa că a venit la micii hocheiști din cadul Clubului Dunărea Galați, dar a ales să ajungă cu mașina și a intrat pe gheață echipat cu patine.

Totul s-a întâmplat la Patinoarul Dunărea din Galați exact atunci când micii hocheiști se antrenau de zor. Nici unul dintre prichindeii aflați pe gheață nu bănuia ce avea să se întâmple. Micii patinatori artistici și hocheiști tăiau gheața în lung și lat, când s-a dat alarma: ,,Ooo, Moș Crăciun! Uite, vine Moș Crăciun!“.

Moșul, echipat cu patine și cărând un troler plin de cadouri, și-a făcut cu greu loc printre copiii entuziasmați. ,,Am venit cu mașina, dragii Moșului, nu a nins aici și nu am putut să iau sania și renii. Dar trebuia neapărat să vin aici deoarece știu că sunt copii cuminți și buni sportivi”, a explicat cel mai darnic Moș.

Le-a împărțit cadouri micuților sportivi, a făcut poze cu ei, iar apoi, ajutat de cei mici, Moșul a plecat către alți copii.

Postări asemănătoare

Poliția Locală începe, mâine, controalele de Mărțișor. Amenzi pentru comercianţii ilegali

Maria Vlad Romaniţă

Combinatul Siderurgic vrea să angajeze peste 200 de ucenici

Reperul

Îmbulzeală pentru biletele la Revelionul Pensionarilor

Reperul