Reperul
Eveniment Galati

Copil tâlhărit de mai mulți indivizi

Un copil de 13 ani, din Galați, a fost tâlhărit de o gașcă de golani. Copilul a fost lovit și i s-au furat 10 lei. Polițiștii îi caută acum pe agresori.

La data de 27 martie 2024, ora 21:30, la sediul Secției 2 Poliție Galați s-a prezentat un minor, de 13 ani, din municipiul Galați, însoțit de tatăl său, care au sesizat faptul că, în aceeași zi, cu aproximativ o oră și jumătate în urmă, minorul ar fi fost abordat de un grup de tineri și ar fi fost deposedat prin violență de 10 lei, în timp ce se afla în zona fostei centrale telefonice, situată în municipiul Galați.

După efectuarea verificărilor preliminarii, a fost întocmit un dosar penal pentru infracțiunea de tâlhărie calificată, iar cercetările au fost preluate de către polițiștii din cadrul Biroului de Investigații Criminale Galați și vor fi continuate, în vederea stabilirii cu exactitate a împrejurărilor în care a avut loc fapta reclamată, identificării autorilor și a luării măsurilor legale care se impun.

Reamintim cetățenilor că, în situația în care sunt victime ale vreunei infracțiuni, să se adreseze imediat celei mai apropiate unități de poliție sau să apeleze Sistemul Național Unic pentru Apeluri de Urgență 112, astfel încât să se poată interveni cu operativitate și promptitudine!”, informează I.P.J. Galați.

 

Postări asemănătoare

Amenzi pentru comercianții de brazi

Maria Vlad Romaniţă

Doi bărbați aflați în pericol, salvaţi de poliţiştii de frontieră

Maria Vlad Romaniţă

Criminal căutat după ce și-a ucis concubina

Maria Vlad Romaniţă