Reperul
Social

Record: Peste 1.000 de oameni la Măcin Mountain Fun, dintre care 400 din Galaţi

* A fost a patra ediţie a evenimentului, organizat de Asociaţia Bike Works *

A fost un record de participare la ediţia din acest an, a patra, a „Măcin Mountain Fun – Greci, 2018”, record obţinut şi cu ajutorul sutelor de gălăţeni. Peste o mie de oameni,  între care concurenţi, susţinători ai acestora, spectatori şi voluntari, au fost prezenţi, în perioada 9-10 iunie, la cel mai mare eveniment sportiv din Munții Măcinului – „Măcin Mountain Fun – Greci, 2018”, a anunţat Asociaţia Bike Works.

Conform programului, pe 9 iunie, s-a luat startul în tradiţionalul concurs de ciclism montan „Măcin XC” (ediţia a şasea) şi apoi la cel de cross montan „Măcin Cross” (ediţia a patra). De menţionat este că în premieră naţională pentru un concurs de MTB a avut loc şi o competiţie de e-bike. Măcin Cross, destinat pasionaţilor de alergare montană, a fost tot pe 9 iunie, iar concursul pentru copii „Junior Hercinic MTB” a avut loc pe 10 iunie, fiind organizat de partenerii din Asociaţia Beetle Bike.

La finalul evenimentului, câştigatorii, mici sau mari, au mers acasă cu numeroase premii, iar cei mai norocoşi dintre concurenţi au câştigat diverse produse la tombolă oferite de sponsori.

Măcin Mountain Fun nu a fost însă strict un eveniment sportiv, pentru că toţi cei care au dorit să petreacă un weekend în natură, departe de rutina zilnică, au putut campa în zona de start-finish, unde, în noaptea de sâmbătă spre duminică, a fost o adevărată petrecere câmpenească, incluzând un concert folk susținut de formația ”Omul din Sarmisegetuza”, un foc de tabără, s-a dansat, iar gurmanzii s-au putut delecta cu diversele mâncăruri pregătite de agenții economici din zonă.

Asociaţia Bike Works anunţă totodată participanţii la concurs că rezultatele obţinute, pe categorii, pot fi consultate pe site-ul cronometraj.ro. Evenimentul „Măcin Mountain Fun – Greci, 2018” a fost organizat de Asociaţia Bike Works, Primăria Greci, Asociaţia Mecanturist şi Asociaţia Beetle Bike, în parteneriat cu Parcul Naţional Munţii Măcinului, UVSAR, Top Media, Cronometraj.ro, THT studios, Trupa Inclusiv şi Casa de Cultură „Grigore Kiazim” Măcin”.

Postări asemănătoare

Circulația pe strada Eroilor rămâne închisă

Reperul

Fierbe Dunărea!

Maria Vlad Romaniţă

În curând începe și vaccinarea copiilor de 5-11 ani

Reperul